header banner
Default

Ağustos Ayının En Büyük 5 Token Kilidi Açılışı: Milyonlarca Dolar Değerindeler | COINTURK


Kripto para piyasasının en değerli ilk 100 sıralamasında yer alan en az 15 kripto para birimi ağustos ayında milyonlarca dolar değerinde olan kilitli token açılışını yapacak. Bu veri analizi ağustos ayında olası bir token satışının fiyat etkisine ilişkin bir öngörü sağlar. Bu ay yaşanacak olan 5 büyük token kilit açılışının en büyük etkinliklerini inceliyoruz.

Token Kilit Açılışı Nedir?

Token kilit açma işlemi önceden kilitlenmiş veya kısıtlanmış token’ların serbest bırakılması anlamına gelir. Birçok blockchain projesi yerel token’ların arzını yönetmek ve kontrol etmek için token kilitleme yöntemine başvurur.

Token kilitlemenin en önemli nedenleri arasında ekip üyelerinin uzun vadeli token satışı yapmayacağını yatırımcılara taahhüt etmektir. Böylece yatırımcılar ve ekosistem kullanıcıları için bir güven mekanizması oluşturulur.

Ağustos için planlanan kilit açma etkinliklerini incelediğimizde The Sandbox (SAND) piyasaya sürülecek yaklaşık 138 milyon dolar değerindeki token açılışıyla ilk sırada yer alıyor. Bununla birlikte kripto yatırımcıları bu ay kilitleri açılacak olan diğer üç token kilit açılışı için de dikkat etmeliler.

Ağustos Ayının En Büyük Kilit Açılışları

800 milyon doları aşan piyasa değeriyle The Sandbox en popüler metaverse projelerinden biri olarak ortaya çıktı. Şu anda piyasa değerine göre ilk 60 kripto para birimi arasında yer alıyor.

TokenUnlocks’tan alınan verilere göre 14 Ağustos’ta 300 milyonun üzerinde SAND token dolaşıma girecek. Arthur Madrid liderliğindeki proje 332.55 milyon SAND’i (138 milyon dolar değerinde) dolaşıma sokacak.

Dört aylık düşüşün ardından nihayet temmuz ayında %21’lik bir artış sergileyen Optimism (OP) için  işler yolunda gidiyor gibi gözükse de 30 Temmuz’da yaşanan OP token kilit açılışı yükselişin sonlanmasına neden olabilir.

Defillama’dan alınan veriler 30 Mayıs 2023’den itibaren Optimism’in aylık 32.31 milyon OP token kilidini açmayı taahhüt ettiğini ortaya koyuyor. Bu token’ların 17 milyon adedi ise takım için ayrılıyor ve her ay aynı tarihte kilidin açılması planlanıyor. Kalan 15.21 milyon token ise yatırımcıların kullanımına açılacak. Bu kilit açma programının önümüzdeki aylarda token fiyatı üzerinde etkileri olması bekleniyor.

Aptos (APT) 12 Temmuz’da 4.54 milyon APT token’ın kilidini açacak bu neredeyse 31.62 milyon dolar değerinde. Injective (INJ) ise benzer bir token kilit açılışını takip edecek. 21 Ağustos’ta tahmini değeri 23 milyon dolar olan 2.86 milyon INJ token kilidinin açılması planlanıyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Sources


Article information

Author: Joshua Spencer

Last Updated: 1704498482

Views: 621

Rating: 4.6 / 5 (115 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Joshua Spencer

Birthday: 2006-06-08

Address: PSC 7501, Box 4689, APO AE 24116

Phone: +3605456299786712

Job: Park Ranger

Hobby: Basketball, Tennis, Tea Brewing, Cocktail Mixing, Motorcycling, Woodworking, Wine Tasting

Introduction: My name is Joshua Spencer, I am a intrepid, vibrant, Adventurous, audacious, apt, priceless, frank person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.